ENG
УКР
Адреса:
м. Ромни, вул. Соборна, 13/71
Телефон:
(05448) 5-29-15, (05448) 5-33-00


👪Для підвищення ефективності обслуговування, Центр надання адміністративних послуг міста Ромни у черговий раз провів аналіз своєї роботи за перший квартал 2024 року, користуючись анкетним оцінюванням, засобами електронної черги(смайлики добре, погано) веб сайтами центру, QR-кодами з опитуванням, записами в «Книзі скарг, відгуків і пропозицій з питань роботи Центру» та активністю користування картографічною технологією «Google map».
☝️Протягом звітного періоду в оцінці роботи центру взяло участь близько 1600 відвідувачів.
🤗Загалом, позитивно оцінили якість обслуговування та надання послуг 1578 відвідувачі, негативна оцінка лише одного відвідувача. Негативний відгук був розглянутий керівництвом Центру та була проведена відповідна робота з удосконалення надання послуг.
♻️Цікаво також, що за цей період на «Google map» було 79 переглядів осіб зацікавлених розташуванням Центру адміністративних послуг, анкетним оцінюванням скористалися 314 відвідувачів, засобами електронної черги 1224 відвідувачі, в «Книзі скарг, відгуків і пропозицій з питань роботи Центру два записи позитивного характеру.
🤝Вся робота в Центрі спрямована на якісне обслуговування населення за якомога коротший термін. ЦНАП м. Ромни постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування.
Працюємо для Вас, працюємо завдяки Вам, з Україною в серці!💛💙🇺🇦