ENG
УКР
Адреса:
м. Ромни, вул. Соборна, 13/71
Телефон:
(05448) 5-29-15, (05448) 5-33-00

Керівниця ЦНАПу нашої громади взяла участь у міжрегіональному семінарі на тему: «Посилення стійкості міжрегіональних мереж ЦНАП задля розвитку та вдосконалення адміністративних послуг в умовах воєнного стану», який проходив в місті Рівному.
👆Захід організовано Рівненською обласною державною адміністрацією, Центром політико – правових реформ спільно з Програмою розвитку ООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад у вибраних регіонах Рівненщини» за підтримки уряду Великої Британії.
🗨 Павліна Оганесян презентувала діяльність Центр надання адміністративних послуг міста Ромни Сумської області та поділилася новаціями у роботі. Детально розповіла про успішний досвід запровадження послуг ДРАЦС у Роменській міській територіальній громаді, практичні заходи з державної реєстрації актів цивільного стану, в тому числі у старостатах.
👆Протягом трьох днів учасники семінару ділилися досвідом побудови ефективної команди ЦНАПів в кризових умовах, покращення підходів надання якісних адміністративних послуг для громад, ознайомилися із передовими інструментами управління під час надання адміністративних послуг та використанням сучасних інформаційних технологій у роботі ЦНАПів. Обговорили налагодження ефективної взаємодії з Пенсійним фондом України, механізми впровадження «Єдиного вікна ветерана» та окреслили шляхи зміцнення потенціалу ЦНАПів в умовах кризового реагування та відновлення на 2024 рік.