ENG
УКР
Адреса:
м. Ромни, вул. Соборна, 13/71
Телефон:
(05448) 5-29-15, (05448) 5-33-00

Відкриття центру рекрутингу!

☝️Міністерство оборони України запровадило пілотний проєкт щодо відкриття центрів рекрутингу Української армії, спрямований на створення прозорої та ефективної моделі залучення громадян на військову службу.
🤝У рамках реалізації проєкту укладено Меморандум між Міністерством оборони України та Роменською міською радою про співробітництво для вдосконалення системи рекрутингу Збройних Сил України та розвитку людського капіталу.
✔️13 вересня 2024 року, у рамках підписаного Меморандуму, на базі Центру надання адміністративних послуг міста Ромни відбулося урочисте відкриття центру рекрутингу Української армії за участі голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Володимира Артюха, в.о. міського голови, керуючого справами виконкому Наталії Москаленко, т.в.о. голови Роменської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Валентини Назаренко,уповноваженого представника Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексія Бежевця , представників Роменського РТЦК та СП, заступника начальника штабу з мобілізаційної роботи військової частини А7318, підполковника Олександра Сови.
☝️У центрі рекрутингу працюватиме два рекрутера. Це працівники ЦНАПу, які пройшли відповідне навчання. Вони консультуватимуть охочих вступити до лав Збройних Сил України та інших військових фомувань щодо актуальних військових спеціальностей, наявних посад та за бажанням — рекрутуватися в обрану військову частину.
📬Адреса центру рекрутингу в місті Ромни: вул. Соборна, 13/71. Прийом проводиться з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю з 8.00 до 16.00., вихідні дні: субота та неділя.
Телефон для довідок: ☎️095 576 65 62, 068 98 26 911.