ENG
УКР
Адреса:
м. Ромни, вул. Соборна, 13/71
Телефон:
(05448) 5-29-15, (05448) 5-33-00

Відповідно до рішення Міністерства охорони здоров’я Сумщину віднесли до «червоної зони», адже в області високий рівень інфікування та госпіталізації. Тож у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації ЦНАП м.Ромни продовжує працювати з дотриманням всіх мір безпеки: згідно з затвердженим графіком роботи, але з урахуванням 15 хвилинних перерв на провітрювання, кварцуванням приміщень та обробленням поверхонь дезінфікуючими засобами через кожні 2 години роботи закладу.
Ми організовуємо роботу так, щоб у відкритій частині ЦНАП не перебувало більше людей, ніж робочих місць для обслуговування, при цьому відстань між відвідувачами та адміністраторами витримується не менше, ніж 1 метр. Як персонал, так і відвідувачі перебувають у приміщенні в захисних масках та проводять регулярну дезинфекцію рук. Температурний скринінг та дезінфекція стали невід’ємною частиною нашої роботи.
Громадянам з ознаками інфекційних захворювань рекомендуємо звернутися пізніше або отримати послугу дистанційно: фахова консультація телефоном, емейлом, через соцмережі, офіційний сайт, у тому числі й через портал ДіЯ.
Повсякчас ми проводимо інформаційну кампанію про зміни у графіку прийому та обслуговування відвідувачів, розміщаємо інформацію про дистанційний зв’язок та попередній запис на прийом.
Необхідну консультацію або послугу можна отримати онлайн:
за нашою електронною адресою: reestr@romny-vk.gov.ua;
на сторінці Фейсбук: https://www.facebook.com/Центр-надання-адміністративних-послуг-міста-Ромни-Сумської-області-108111160591832;
на офіційному сайті Центру: http://cnap-romny.gov.ua/category/novyny/
за телефонами: (05448)5 29 15, (097)7202623 та (098)6750213.
Працівники Центру надання адміністративних послуг міста Ромни бажають усім здоров’я, а тому вкотре нагадують про заходи безпеки при відвідуванні нашої установи.
Слідкуйте за нашими новинами та бережіть себе!